28 Şubat 2012 Salı

Kendi Bloğumdan Merhaba..


Toplumsal olarak TV seyretme oranımız çok yüksek maşallah. Özellikle de TV dizileri söz konusu olduğunda akan sular duruyor, kadınların altın günlerinde konuşulan gündem maddelerine birinci sıradan yer buluyor, misafirlikler daha bir anlam kazanıyor, evimize gelmiş misafire laf yetiştirip ağırlamak ile göz ucundan yakalamaya çalıştığımız iki replik, iki sahne arasında gelip gidiyoruz. Feriha İle Emir barışacak mı, F.gül ile Kerim kavuşacak mı, Hürrem rakiplerini nasıl harem dışına attıracak,Kuzey mi  Güney mi zengin olacak , İffet aklını başına alacak mı, Ev kadınları nasıl umutlanacak, Behzat Ç bu bölüm kimi dövecek, Öyle bir geçer zaman ki günümüze kadar Osman büyümeden nasıl gelecek falan filan… Böyle uzar gider bu liste…
Demem o ki, hayatımızın en önemli bölümünü kaplayan şu dizilere bizde haddimiz olmayarak elimizden, dilimizden, kalemimizden geldiği kadar bir el atalım dedik. Eğrisiyle doğrusuyla bizde üç beş satır yazalım. Hem dilimizin şişi insin, hem de akşamlarımızı parselleyen dizilerde gördüklerimizi okuyanlarla paylaşalım istedik. Her problemimizi hallettik, bir diziler kalmıştı burnumuzu sokmadığımız, şikayet etmediğimiz, eleştirmediğimiz, onu da kendi penceremizden bakarak biz yapalım istedik...Ve artık kendi sayfamız, kendi bloğumuz olsun. Burada paylaşalım her türlü duygumuzu, yorumlarımızı, eleştirilerimizi..
Bugün itibariyle yeni yazılarım bu blogda yer alacak. Ancak eski yazılarımı okumak isteyen arkadaşlarım için, bugüne kadar yazmış olduğum tüm yazılarımı da ekleyeceğim. Keyifli paylaşımlar olması dileğiyle..

E hadi kolay gelsin bana, okuyanlara,dikkate alanlara.

Siyah İnci’den Sevgiyle..


1 yorum:

  1. Keyifli bir yazı,keyifli bir blog görünüyor..Kaleminize sağlık..Sevgiler..

    YanıtlaSil